• +30 23510 42619
  • info[a]gustodairy.gr
fresenelde
  • Συμμετοχή σε επιχειρηματική αποστολή στην Σερβία

    Συμμετοχή σε επιχειρηματική αποστολή στην Σερβία

    Η Gusto Dairy συμμετείχε στην επιχειρηματική αποστολή που πραγματοποιήθηκε στην Σερβία στις 5 Δεκεμβρίου 2016 από το Υπουργείο Εξωτερικών στο πλαίσιο ανάπτυξης των διμερών οικονομικών σχέσεων της χώρας μας και της ενίσχυσης της εξωστρέφειας των ελληνικών επιχειρήσεων. Επικεφαλής της επιχειρηματικής αποστολής ήταν ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών κ. Γιώργος Κατρούγκαλος ο οποίος και απηύθυνε χαιρετισμό στο Επιχειρηματικό Φόρουμ Ελλάδος-Σερβίας που οργανώθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία, με τη συμμετοχή 85 ελληνικών και 103 σερβικών επιχειρήσεων.

     

     

    Κατά τη διάρκεια του επιχειρηματικού φόρουμ η Gusto Dairy πραγματοποίησε στοχευόμενες συναντήσεις με Σερβικές επιχειρήσεις με σκοπό τη διερεύνηση νέων επιχειρηματικών συνεργασιών έτσι ώστε τα προϊόντα της εταιρείας να εισαχθούν στην Σέρβικη αγορά.

     

     

     

     

    Το ενδιαφέρον των Σέρβικων επιχειρήσεων για την εταιρεία και τα προϊόντα ήταν μεγάλο, ενώ πολύ θετικά σχόλια και εντυπώσεις είχε από πλευράς συμμετεχόντων οι νέες συσκευασίες προϊόντων της Gusto Dairy. Μέσα από τις επιχειρηματικές συναντήσεις που πραγματοποίησε η εταιρεία, αναδείχθηκε η ανάγκη για εισαγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας στην τοπική αγορά, τόσο από μεγάλες αλυσίδες retail  όσο και για την αγορά HO.RE.CA.

     

     

    Η Gusto Dairy συνεχίζει απρόσκοπτα την εφαρμογή της εμπορικής της στρατηγικής για ενδυνάμωση της εταιρείας στις διεθνείς αγορές με προσφέροντας επιχειρηματικές λύσεις στον κλάδο των γαλακτοκομικών προϊόντων.

    Leave a comment

    Required fields are marked *

    two × 2 =