• +30 23510 42619
  • info[a]gustodairy.gr
fresenelde
  • ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ PLMA

    ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ PLMA

    Στα πλαίσια της διαρκούς προσπάθειας που καταβάλλει η εταιρεία για την ενίσχυση της εξωστρέφειας της και την ανάδειξη των τοπικών προϊόντων διεθνώς, η Gusto Dairy συμμετείχε στη διεθνή έκθεση ιδιωτικής ετικέτας PLMA 2018 που πραγματοποιήθηκε το χρονικό διάστημα 29-30 Μαΐου στο RAI Exhibition Centre του Άμστερνταμ.

     

    Οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να δουν και να γευτούν από κοντά τα προϊόντα της εταιρεία μας στο περίπτερο Hall 8, Stand 9004 της έκθεσης, καθώς επίσης και να συζητήσουν με τους εκπροσώπους της για πιθανές μελλοντικές επιχειρηματικές συνεργασίες.

     

    Η Διεθνής Έκθεση PLMA Amsterdam αποτελεί για περισσότερα από 30 χρόνια το κορυφαίο εκθεσιακό γεγονός του πλανήτη για το χώρο της Ιδιωτικής Ετικέτας. Πραγματοποιείται κάθε χρόνο υπό την αιγίδα της Διεθνούς Ένωσης Κατασκευαστών Προϊόντων Ιδιωτικής Ετικέτας (Private Label Manufacturers Association) στο RAI Exhibition Centre του Άμστερνταμ, φέρνοντας σε επαφή κατασκευαστές από όλο τον κόσμο με αγοραστές  από  τις σημαντικότερες λιανεμπορικές επιχειρήσεις του πλανήτη.

     

     

    Gusto Dairy PLMA

    Comments are closed.