• +30 23510 42619
  • info[a]gustodairy.gr
fresenelde

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ


Η Gusto Dairy Α.Ε. σέβεται απόλυτα τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα των καταναλωτών και των συνεργατών της και διασφαλίζει ότι η Εταιρεία είναι σύννομη προς τις διατάξεις του νέου Γενικού Κανονισμού (ΕΕ) 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και για την ελεύθερη κυκλοφορία των δεδομένων αυτών και την κατάργηση της οδηγίας 95/46/ΕΚ.


Η παρούσα δήλωση έχει ως σκοπό να ενημερώσει τους καταναλωτές και τους συνεργάτες της Εταιρείας σχετικά με τον τρόπο που η εταιρεία  συλλέγει, χρησιμοποιεί και προστατεύει τα προσωπικά δεδομένα. Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να κάνει οποιεσδήποτε αλλαγές και διορθώσεις στην παρούσα δήλωση , οπότε σας καλούμε να ανατρέχετε στην παρούσα σελίδα ανά τακτά χρονικά διαστήματα , ώστε να ελέγχετε τις παρούσες και νέες, επιπρόσθετες πληροφορίες και τυχόν αλλαγές.


ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Σε περίπτωση που επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών της εταιρείας μέσω τηλεφώνου, email , συμπληρώνοντας μία ηλεκτρονική φόρμα ή μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης της εταιρείας προκειμένου να υποβάλλετε κάποιο ερώτημα ή παράπονο καταχωρούμε το ερώτημα/παράπονό σας στη βάση δεδομένων των πελατών της εταιρείας και συλλέγουμε τα στοιχεία επικοινωνίας σας (π.χ. ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, αριθμό τηλεφώνου,e-mail).


Τα ως άνω δεδομένα συλλέγουμε προκειμένου να απαντήσουμε στο ερώτημα/παράπονό σας και προχωρούμε στη διαγραφή τους μόλις ολοκληρώσουμε τη διαχείρισή τους. Σε κάθε περίπτωση δεν διατηρούμε τα ως άνω προσωπικά σας δεδομένα για χρονικό διάστημα άνω των δύο ετών.


ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΩΝ

Σε περίπτωση που αποστείλετε στην εταιρεία το βιογραφικό σας σημείωμα θα λάβουμε γνώση των στοιχείων που μας αποστείλατε μέσω του βιογραφικού σας σημειώματος. Τα δεδομένα αυτά θα χρησιμοποιήσουμε προκειμένου να εξετάσουμε την υποψηφιότητά σας για εργασία στην εταιρεία και προκειμένου να επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με ενδεχόμενη απασχόλησή σας σε αυτή. Σε κάθε περίπτωση δεν θα διατηρήσουμε τα ως άνω προσωπικά σας δεδομένα για χρονικό διάστημα άνω των δύο ετών.


ΑΛΛΗΛΕΠΙΔΡΑΣΗ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ

Σε περίπτωση που επικοινωνείτε μαζί μας μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης της εταιρείας  ανεβάζοντας κάποιο σχόλιο ή αποστέλλοντας μήνυμα, κάνοντας like κλπ  θα λάβουμε πληροφορίες όπως το όνομα χρήστη, τη φωτογραφία του προφίλ σας, τον τόπο όπου ζείτε, το  email, το φύλο σας κλπ. με σκοπό να απαντήσουμε στα μηνύματά σας.


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προστασία των δεδομένων σας θα πρέπει να ενημερωθείτε σχετικά με τις δηλώσεις προστασίας του μέσου κοινωνικού δικτύωσης.


Η εταιρεία χρησιμοποιεί τα μέσα δικτύωσης και για την προβολή διαφημίσεων, βασιζόμενη στις πληροφορίες που έχει συλλέξει η πλατφόρμα του μέσου κοινωνικής δικτύωσης. Η εταιρεία δεν έχει πρόσβαση σε αυτές τις πληροφορίες και δεν έχει δικαιοδοσία επί αυτών. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προστασία των δεδομένων σας θα πρέπει να ενημερωθείτε σχετικά με τις δηλώσεις προστασίας του μέσου κοινωνικού δικτύωσης.


ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΑΝΗΛΙΚΩΝ

Η Gusto Dairy δεν συλλέγει εν γνώση της προσωπικά δεδομένα ανηλίκων χωρίς την κατάλληλη συγκατάθεση από το πρόσωπο που έχει τη γονική μέριμνα του παιδιού.


ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΜΑΣ

Η Gusto Dairy εξασφαλίζει την από πλευρά σας άσκηση των δικαιωμάτων σας σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό ΕΕ 2016/679 , μέσω αποστολής ενός e-mail στη διεύθυνση info@gustodairy.gr. Ειδικότερα μπορείτε να ασκήσετε τα παρακάτω δικαιώματα:


  • Το δικαίωμα πρόσβασης στα δεδομένα σας.
  • Το δικαίωμα διόρθωσης και το δικαίωμα διαγραφής των δεδομένων σας.
  • Το δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων σας.
  • Το δικαίωμα φορητότητας των δεδομένων σας.
  • Το δικαίωμα εναντίωσής σας στην επεξεργασία των δεδομένων σας.
  • Το δικαίωμα υποβολής καταγγελίας ενώπιον της αρμόδιας εποπτικής αρχής σε περίπτωση παράνομης επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων.

Σε περίπτωση που ασκήσετε κάποιο από τα ως άνω δικαιώματά σας η Εταιρεία θα ανταποκριθεί μέσα σε διάστημα ενός μηνός, εκτός αν το αίτημά σας είναι ιδιαίτερα πολύπλοκο ή υπάρχει πλήθος παρόμοιων αιτημάτων.